Off

Cosas no aburridas para ser la mar de feliz

by miolpe on 7, abril, 2014

cosas-no-aburridas-para-ser-la-mar-de-felizAmb aquest post finalitza aquesta sèrie dedicada al #diadellibre2013 i finalitza amb un sabor agredolç ja que d’una banda em sembla un llibre entretingut i potser fins i tot útil en eixos moments en que l’autoestima està per terra, però també em sembla una manera de mercantilitzar un producte més enllà de l’habitat que l’ha vist nàixer: internet. I sincerament, em sembla una despesa innecessària, però eh! Parle del llibre imprés, no del projecte,  que  aconsegueix colar-se  com un vent fresc, tota una descàrrega elèctrica de positivisme amanit amb un disseny senzill, tendre i alegre a càrrec   Mr. Wonderful

Estructurat en 10 capítols que pots enllestir en un tres i no res, descobrir aquest llibre i el que hi ha al darrere ha estat tota una sorpresa, i és que si bé és cert que està farcit de tòpics babaus que semblen no dur enlloc, és un d’eixos llibres que et trauen un somriure, i només per això, ja s’ho val. Per això i pels stickers del final 😉

En definitiva si t’agrada la il·lustració amb un aire vintage i una mica infantil i ets fan de les sentències enriquidores al més pur estil de l’autoajuda, aquest llibre és per a tu, i si no , doncs també, que a tots ens agrada sentir de tant en tant aquest tipus de coses.

Troba’l a la Biblioteca

 

Comments are closed.