Off

València Negra 2014

by ravalna on 7, maig, 2014

VLNEGRA

Dijous comença la segona edició de València Negra, festival que començà l’any passat amb una programació menuda però molt ben triada i que enguany dona un pas enorme cap a la seua consolidació.

Durant quasi 10 dies podrem gaudir d’exposicions, xarrades, trobades amb lectors, tallers, teatre, pel·lícules, … amb una programació variada i molt interessant i de la que cal destacar la presència de Petros Markaris que el dia 13 estarà en la Sala Russafa a partir de les 19 h, seguit de l’entrega del guardó al guanyador de la primera edició del Premi de Novel·la Negra Cosecha Roja.

Recomanació personal el dia 14 es parlarà de thrillers viscerals amb Víctor del Arbol i Nacho Cabana, guanyador de l’últim LH Confidencial amb La chica que llevaba una pistola en el tanga, una novel·la que estic devorant en aquest moment.

El dissabte 17 s’entrega el premi a Millor novel·la VLCN 2014, podreu votar la vostra favorita fins el divendres 16. L’any passar va guanyar Carlos Zanón amb No llames a casa; absolutament imprescindible. Zanón estarà el mateix dissabte parlant de Negre urbà amb Juan Ramón Biedma, Berna G. Harbour i Carlos Salem. Una estona abans Mateo Sagasta, Mariano Soler, Leo Coyete i Juan Miguel Aguilera parlaran de Les fronteres del gènere. Un luxe. Com tot el festival.

Esperem que el festival es consolide i, any rere any, ens continue oferint una programació de tanta qualitat.

Podeu seguir totes les novetats del festival al twitter @valencianegra

Comments are closed.