L’altra

by mdogarle on 12, maig, 2014

L'altraL’Anna de primeres sembla un personatge senzill que viu en un entorn marcat per factors com la precarietat laboral, les díficils relacions familiars, els nous canals de comunicació o la crisi dels “40”; però amaga una realitat complexa que es va descobrint a mesura que s’incorporen a la seua vida nous personatges i fets.
Ambientada a Barcelona, la novel•la està plena de referències quotidianes amb les quals el lector segur que es sent més o menys identificat.
Marta Rojals es va convertir en fenòmen literari a Catalunya amb la seua primera novel•la, i aconsegueix amb aquesta segona reflectir la situació actual en la que viuen molts jovens, alhora depriment, alhora optimista.
L’ús d’un llenguatge molt coloquial i fresc, a més dels abundants diàlegs, fan d’aquesta novel•la una recomanable lectura.

Recomanat per Natalia Sastre

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.