Off

Tradicions i costums valencianes

by lmolinos on 26, maig, 2014

Costumari valencià / 3

Els tres volums de Costumari valencià de Bernat Capó

El periodista de Benissa Bernat Capó ha escrit tres volums titulats Costumari valencià: coses de poble on fa un repàs a diferents costums i tradicions valencianes. En alguns casos, aquestes manifestacions culturals encara continuen presents però en altres estan desapareixent i la publicació servix com a testimoni de la seua existència en el passat. Capó fa un repàs a la forma de vestir, a les ferramentes utilitzades en el camp però també en casa, a les creences i supersticions i a qualsevol cosa més que ens puga donar una idea de com era la vida dels nostres avantpassats.

 Troba’ls a la biblioteca!

Col.laboració de A. Belloch

Comments are closed.