Més prestats

by miolpe on 23, juny, 2014

book-316410_640En aquesta època de l’any ens agrada fer un repàs a les novel·les que més s’han prestat i descobrir-vos-les per als qui encara no hageu tingut l’oportunitat de llegir-les, però darrerament, les trilogies, les sagues infinites amb noms i trames impossibles de retenir s’han situat entre les vostres predilectes, fent que moltes lectures passen desapercebudes a les prestatgeries, de manera que enguany hem decidit manipular el nostre top ten i obviar els grans clàssics Joc de Trons, els Jocs de la fam,  etc.

I així, surten a la llum grans títols d’ahir, barrejats amb grans còmics d’avui. I és el moment perfecte, perquè avui comença el préstec d’estiu per a que pugues gaudir de tot allò que t’emportes fins el 17 de Setembre

Prepareu el carnet, comencem.

El extranjero

.

A  Albert Camus li vam dedicar un post especial  amb motiu del centenari del seu naixement, però també ens hem fet ressó d’aquesta altament recomanable novel·la. La pots trobar també en francès i anglès.

.

.

paco_roca_memorias_de_un_hombre_en_pijama los-surcos-del-azar

.Gairebé podríem dir que Paco Roca és un habitual als nostres posts i és que sempre que en tenim ocasió aprofitem per a recomanar-vos-el. I amb aquest format tan abellidor no podia faltar en la nostra llista. Si encara necessiteu saber-ne més, ací us rescatem un dels nostres posts.

.

.

L354694.jpg

.

Julia Navarro es fa, com cada any, un lloc a la nostra llista, en aquesta ocasió amb la seva darrera novel·la que no et deixarà indiferent.

.

.

.

libro once minutos

.

Paulo Coelho es deixa caure a la nostra llista amb aquesta novel·la que sembla no haver entusiasmat gaire els lectors de Lecturalia, però per a gustos…

.

.

lib_9788497878043 9788497878890Murakami, també fa la seva aparició amb aquesta  novel·la que ja vos vam recomanar ací en el seu moment i amb la seva darrera: Els noi sense color i els seus anys de pelegrinatge

.

.

.

crematorio

.

Crematori és una altra novel·la de la que ja vam parlar i de la qual s’ha fet també una recomanable sèrie de TV

.

.

.

El gran GatsbyTrobar El gran Gatsby en aquesta llista és una cosa que no m’imaginava i malgrat que segurament el seu préstec està impulsat per la darrera estrena d’una adaptació cinematogràfica, és tot un gust. Benvinguda. A la Biblioteca, per cert, pots trobar la versió de l’any 74 amb Rober Redford i Mia Farrow com a protagonistes.

.

.

maroh-azul-color-calidoAcabem aquest llistat amb la novel·la gràfica Blau, la història d’una adolescent a la cerca de la pròpia identitat  que ha sigut portada a la gran pantalla darrerament i que també pots trobar a la Biblioteca

One Response to “Més prestats”