Off

Primavera, estiu, etcètera.

by miolpe on 8, setembre, 2014

MaPrimavera_i li estaré prou agraïda a Natàlia per la seva recomanació, i és que aquesta novel·la m’ha fet descobrir la seva autora i amb ella una literatura fresca i quotidiana que trobava a faltar. En un tres i no res vaig tindre enllestida la seva segona novel·la, que com bé apuntava Natàlia se centra en el personatge de l’Anna, la seva vida i la seva manera de relacionar-se amb el món d’una manera tan coneguda i propera que podríem identificar, de vegades, com la pròpia.

No vaig dubtar gens: m’havia de llegir l’anterior. I encara he quedat més encantada, per la història, perquè m’agrada navegar en la complexitat de les relacions humanes, ensumar, endevinar, sentenciar. I pel llenguatge, senzill, directe , ric  i amb l’encant dialectal emprat d’una manera natural i rodona. El que Marta Rojals aconsegueix amb els diàlegs entre els personatges és traslladar-te al seu món, conèixer-los, riure amb el sentit de l’humor que desprenen i capbussar-te als seus records més profunds i dolorosos.

En definitiva, no és només una novel·la a afegir a la llista de lectures, també és una autora a la que seguir de ben a prop.

Troba’l a la biblioteca

 

 

Comments are closed.