Off

Los cuerpos extraños

by miolpe on 15, setembre, 2014

los-cuerpos-extranos_lorenzo_silva_destinoLa nostra companya Àngels ens porta la darrera novel·la de Lorenzo Silva, guanyador del premi planeta de l’any 2012,  qui presenta en 2014 la setena entrega de la sèrie políciaca protagonitzada pels guardies civils Bevilacqua i Chamorro,  “Los cuerpos extraños”. La nova novel·la conclou segons  l’autor una “trilogia de la corrupción” de la que formarien part a més “El alquimista impaciente” (2000) i “La marca del meridiano” (2912).

El relat comença quan el brigada Bevilacqua rep una cridada telefònica, que li informa que haura de fer-se càrrec de la investigació de la mort d’una alcaldessa valenciana que ha aparegut morta en la platja. Bevilacqua ajudat de Chamorro i altres companys de la Guardia Civil descobrirà que les coses no són allò que semblen.

Una novel·la amb investigació policial, corrupció política, crim organitzat internacional. De bon segur voldras llegir-la per a saber qui ha sigut l’assassí.

 

Troba’l en la biblioteca

Comments are closed.