Off

Premi Nobel de Literatura 2014

by miolpe on 20, octubre, 2014

AVT_Patrick-Modiano_6998Com cada any, l’Acadèmia Sueca lliura, displicentment, els guardons corresponents a cada categoria, que són rebuts amb gran expectació i,  de vegades, causants de grans controvèrsies. La nostra atenció, l’atreu, principalment el Nobel de Literatura, que enguany ha recaigut en l’escriptor francés  Patrick Modiano, i és que els premis sempre són una bona oportunitat per treure a la llum els petits tresors  “guardonats” de la Biblioteca i aquesta és la cita internacional  per excel·lència.

De Modiano, podeu trobar una petita part de la seva extensa obra, de la qual es destaca certament la Trilogia de l’ocupació,  així com també una pel·lícula en la qual participa com a guionista.

Esperem que aprofiteu aquesta oportunitat per conèixer, si és que no el coneixíeu ja, el darrer guardonat als Premis Nobel de Literatura.

Comments are closed.