Off

Premi Nadal

by miolpe on 12, gener, 2015

Com ja és habitual, el dia de Reis no només es respira la il·lusió infantil, també la literària, i és que eixa matinada es lliura el premi literari més antic d’Espanya, el Nadal, a càrrec de  l’Editorial Destino  qui valora l’obra inèdita escrita en llengua espanyola.

Pel seu criteri han passat ficcions com Nada de Carmen Laforet, primera guardonada en la història del premi, La sombra del ciprés es alargada de Miguel Delibes, Primera memoria d’Ana Maria Matute, La soledad era esto de Juan José Millás, El alquimista impaciente de Lorenzo Silva, Esperadme en el cielo de Maruja Torres o La vida era eso de Carmen Amoraga, guardonada en la darrera edició.

Enguany amb la seva 71ª edició s’ha guardonat l’obra de l’escriptor, editor i traductor José C. Vales, Cabaret Biarritz, una crònica periodística construïda a partir dels relats d’aquells que poden aportar informació sobre l’assassinat d’una noia l’any 1925 i que trobarem a les llibreries a partir del març de 2015.

Comments are closed.