Off

London: The Information Capital

by miolpe on 26, gener, 2015

Una ciutat és molt més que la disposició de les seves cases, molt més que la seva orografia, que la seva història o la gent que hi viu. És tot això i molt més. Aquelles petites coses  que formen part del seu dibuix, de la seva quotidianitat i que la transformen en un lloc viu amb identitat pròpia.

Això és The Information Capital, un llibre nouvingut que s’endinsa en el caràcter més profund de Londres a través de diferents dades preses de les més diverses fonts. Tot un trencaclosques les peces del qual ens acosten a una dimensió desconeguda de la ciutat, de la seva gent, de les seves costums i de les petites anècdotes que s’acumulen en els seus gairebé més de dos mil anys d’història.

I tot això a través d’uns mapes i gràfics exquisits que trenquen radicalment amb la forma de mostrar interminables llistats numèrics i que fan aquest llibre doblement enriquidor. I és que canviarà la teva manera de concebre una ciutat i a més t’obrirà les portes a una nova representació estadística. Prou de gràfiques de barres o formatges florits! 😉

L’extrapolació de les dades que han fet servir ambdós autors és, a més d’encertada, d’un gust impecable.

No deixes passar l’oportunitat de fer-li una ullada!

Troba’l a la Biblioteca

EthniCity_spread1

EthniCity

 

TheFootballTribes_spread1

The Football Tribes


Comments are closed.