Off

Els Goya arriben a les biblioteques de la UPV

by ravalna on 2, febrer, 2015

tira_goyaLa 29 Cerimònia dels premis Goya es realitzarà el 7 de febrer de 2015. L’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España lliura anualment aquests premis des de 1987. Els premis són una forma de promoció del cinema realitzat durant l’any.

Repassant la llista de candidats i els nominats ens fem una idea de com ha sigut la collita cinematogràfica de 2014.

Entre els premiats i els candidats d’aquests quasi trenta anys de cinema podeu trobar-vos pel·lícules com Mar adentro d’Alejandro Amenábar (premiada amb 14 premis en 2005); ¡Ay Carmela! de Carlos Saura (premiada amb 13 premis en 1991); Belle Époque de Fernando Trueba i Pa negre d’Agustí Villaronga (9 premis en 1993 i 2011).

Podeu agafar en préstec en les biblioteques UPV les pel·lícules més premiades i les que tenen la distinció de millor pel·lícula de l’any.

Si a més, voleu informació estadística sobre l’exhibició cinematográfica i de video a l’Estat Espanyol, podeu consultar les dades publicades pel Ministeri de Cultura. Per anys podem saber dades com quines són les pel·lícules amb més recaptació, el nombre d’espectadors i la quota de mercat per països.

Comments are closed.