Off

Cenizas

by miolpe on 23, febrer, 2015

monito andrésQuan vaig començar a fullejar aquest llibre, em vaig detenir en la introducció pensant on em portaria aquesta lectura i és que els elements amb els que l’autor ens fila aquesta història no em resultaven atractius, cowboys moderns? un mico? mariners? Però el que Álvaro Ortiz ha construït en aquesta mena  de road comic és una experiència única on t’aniràs endinsant sense gairebé adonar-te’n.

El seu dibuix càlid amb un traçat senzill, expressiu i un punt desafiant, dóna als seus personatges la solidesa necessària per transmetre la força i tendresa d’aquesta història sense caure en el sentimentalisme.

El  guió ben estructurat, farcit de referències i anècdotes i amanit amb sorprenents aventures condueix el viatge d’aquests tres amics -interior, metafòric, vital-  cap a un final encisador.

Troba’l a la Biblioteca

Comments are closed.