Off

Viquimarató del Dia Internacional de la Dona

by miolpe on 4, març, 2015

Cartel_Viquimarató_Dia_Internacional_de_la_Dona_2015_-_ValènciaAmb motiu de la commemoració el 8 de març del Dia Internacional de la Dona, des de Wikimedia Espanya van a dedicar el mes de març a fomentar la participació femenina en l’edició de la Wikipedia, ja que només un 10% dels qui l’editen són dones i açò influeix en els articles que existeixen.

I per arrancar les activitats ens proposen una jornada dedicada a editar la Wikipèdia i augmentar i millorar els continguts de temàtica femenina, que ja m’agradaria a mi saber quina és però que benvinguda siga si serveix per captar noves editores que impulsen la visibilitat del treball de les dones en els diferents camps i en especial en l’àmbit científic i tecnològic.

En València serà el proper dissabte 7 de març a l’IES  Juan de Garay, entre les 10h i les 17h i cal inscriure’s prèviament ací. Però també podeu participar en línia, tranquil·lament des de casa, només recordeu-vos d’omplir el formulari de participació!

A la ssesió s’explicarà el funcionament d’edició, la normativa i la política que segueixen a la Wikipèdia i es resoldran tots els dubtes que aquesta enriquidora tasca vos puga suposar. No us ho penseu i endavant! Dits per feina!

Comments are closed.