Off

Falles de València en B/N

by miolpe on 16, març, 2015

12-portada-Falles-de-València-en-blanc-i-negreEn plena setmana fallera avui vos portem un llibre que vos retornarà a començaments del segle  XX, Falles de València en blanc i negre fà un repàs als orígens de la festa, la seva evolució i els seus monuments més emblemàtics.

Distribuit per dècades, capbussar-te en aquest recull gràfic no és només veure créixer el món faller, la seva tècnica i els elements principals que el composen, és recuperar aquella part de la història, de la ciutat i de la festa desconeguda per a molts de nosaltres, prenent consciència del pas del temps i en reconéixer cada imatge en la València actual.

Torna la mirada al nostre passat més recent i deixa’t envoltar per la calidesa que desprenen aquestes imatges.

Troba’l a la Biblioteca

Comments are closed.