Off

Un tast de Literatura infantil

by miolpe on 7, abril, 2015

El darrer 2 d’abril se celebrava el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, un món on cal perdre’s de tant en tant encara que la infantesa ens quede ja lluny, i és que les noves apostes editorials fan atractives aquestes històries no únicament als ulls dels més menuts de la casa. Verdaderes joies de la il·lustració acompanyen moltes vegades texts deliciosos, farcits d’aventures, d’humor, de tendresa. Històries amb les que compartir i recolzar les diferents etapes del creixement, amb les que alimentar la imaginació i creativitat i amb les que comprendre el món que ens envolta.

Capbussa’t sense prejudicis en la literatura infantil i redescobreix grans històries clàssiques al costat de les noves aventures que fan les delícies del nous lectors.

Històries solidàries

cobertes

Històries gastronòmiques

lp

Històries fantàstiques

portada_bestiario_0

Històries naturals

LB00227801

Històries clàssiques

………..

A la Biblioteca trobaràs aquestes històries i moltes més.

Comments are closed.