Off

Estupor y temblores

by miolpe on 4, maig, 2015

 

PN459_GTot un èxit de vendes a França, la primera novel·la d’Amélie Nothomb ens narra l’experiència d’una jove belga en el seu primer treball a una important companyia japonesa. De marcat caràcter autobiogràfic, la jove, malgrat haver passat els anys d’infantesa al Japó, no acaba  d’encaixar en l’encotillada estructura de l’empresa, fortament jerarquitzada i burocratitzada, fidel reflex d’una cultura on el treball i el sacrifici està per damunt de tot, i el sentit de l’honor i la traïció estan separats per una línia molt prima.

Amb un estrany sentit de l’humor, marca de la casa, Nothomb, construeix aquesta història sense escarafalls, relatant i disseccionant la cultura nipona amb un to planer i una facilitat aclaparadora.

Pots trobar les desventures de la petita Amélie-san a la biblioteca també en la seva versió original.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.