Off

València Negra

by miolpe on 6, maig, 2015

El FestivalSi t’agrada la novel·la negra, aquesta és la teva, perquè València, afortunadament, es va decidir fa un parell d’anys a dedicar-li un Festival. Deu dies on gaudir d’activitats de tota mena: presentacions, signatures, tallers, cinema, música…, on la protagonista és la novel·la negra.

Aquesta tercera edició tindrà lloc entre el 7 i el 17 de maig en ambients tan diferents com la Llibreria Bartleby, la Sala Russafa, Una cosa rara – Bistro musical o  La Filmoteca. Descarrega’t la programació i  participa en les diferents xerrades, tallers – també infantils- , gaudeix de la bona música i del bon cinema seleccionat expressament per a l’ocasió i viu  per unes dies una València diferent, plena de misteri i racons esborronadors!

Podriem destacar molts dels actes per que any rere any van superant-se però, si cal triar-ne, vos recomanem que vos apropeu a la Sala Russafa o al l’Octubre a les Trobades amb Escriptors on s’aconsegueix un ambient de complicitat amb els autors prou llunyana de les típiques presentacions. Tampoc no vos podeu perdre l’entrega de premis (o al menys, no perdau de vista els llibres seleccionats) o la cloenda Pata Negra que enguany es trasllada a l’FNAC.

I no et perdes la col·lecció de novel·la negra i policíaca que hi ha a la Biblioteca!

Comments are closed.