Off

Cita a cegues amb un Llibre: La amaba d’Anna Gavalda

by miolpe on 11, maig, 2015

La celebració del dia del Llibre a les Biblioteques UPV, va portar, com ja sabeu, nombroses activitats als diferents campus i biblioteques. A la Biblioteca d’Informàtica vos vam proposar una Cita a Cegues amb un Llibre on vau tindre ocasió d’emportar-vos durant 30 díes de préstec un llibre del que no sabíeu absolutament res.

SONY DSC

descarga (2)La meva cita va ser amb la novel·la d’Anna Gavalda La amaba, una història molt ràpida de llegir ja que es tracta d’un diàleg entre dues persones: Pierre, un ric sexagenari i Chloé, la nora a la que el seu marit acaba d’abandonar. Ambdós filen una conversa on versen els records, les decisions i les vides pròpies al voltant de l’amor i les relacions humanes com a teló de fons. Una visió molt particular i alhora potser una mica generalista dels sentiments romàntics i dels mecanismes que mouen les nostres relacions.

Una història sense més, potser per l’ús una mica pobre del llenguatge que fa que no acabes d’entrar ni simpatitzar amb cap d’ambdós personatges i on, com a la vida, cadascú haurà de treure les pròpies conclusions i lluitar amb els seus propis fantasmes.

Si t’interessa el pots trobar a la Biblioteca

I si ja has acabat de llegir la teva cita, pots compartir-la amb nosaltres als comentaris o enviant-nos un correu a blogbiblioteca@upv.es

Comments are closed.