Off

Seleccions d’estiu

by miolpe on 15, juny, 2015

Ja està ací!! El proper dia 22 començarà el tan desitjat préstec d’estiu gràcies al qual podreu emportar-vos en préstec llibres i pel·lícules  fins el 16 de setembre. Per això avui vos portem una sel·lecció de lectures escollides entre les novetats més prestades a la Biblioteca. Endavant!

Milena Busquets fa teràpia contra la mort de sa mare, Esther Tusquets, a través d’aquesta història sobre la pèrdua, l’absència i les relacions materno-filials.

——

—-

La trilogia Divergent de Verónica Roth, a cavall entre el gènere d’aventures i la ciència ficció s’aposta com una bona lectura per a l’estiu. La darrera entrega, ja és tot un èxit de préstec a les nostres prestatgeries. A la Biblioteca la podràs trobar també en la seva versió original i la pel·lícula de la primera novel·la que dóna títol a tota la saga.

——–

C_ Milena y el femur.indd

 

La guanyadora del Premi Planeta 2014, se  situa en la tercera posició amb la història de Milena, una jove en mans d’una xarxa de prostitució que es veu obligada a fugir en morir el seu protector. Poder, corrupció i dominació es creuen en aquesta novel·la que reflecteix la realitat de milers de dones sotmeses a les màfies que trafiquen amb els seus cossos.

—–

9788483838457

 

Després d’Inés i l’alegria i El lector de Julio Verne, Almudena Grandes continua amb els seus Episodis d’una Guerra Interminable amb aquesta història on els diferents personatges compondran la radiografia social espanyola dels anys de posguerra.

——-

 —-9788432221248

La darrera novel·la de Juan José Millás surt de l’encreuament dels personatges, les histories i els misteris que els envolten mentre preparava un reportatge sobre l’eutanàsia i on ha aconseguit establir un equilibri indesxifrable entre imaginació i realitat.

——-

 

Guanyadora del Premi Pullitzer 2014, la solidesa dels personatges i del seu fil narratiu postulen aquesta novel·la  a convertir-se en un dels clàssics del segle XXI.

—-

timthumb 

La primera novel·la d’aquest autor finlandés ha esdevingut tota una sorpresa en el panorama literari. Un thriller trepidant d’espionatge i acció de la mà de la seva protagonista Klara Waldeén.

——

 la-cena-Herman-Koch-300x482-1

 Estructurada a la manera d’un menú d’un restaurant de luxe, aquesta història enfronta dues parelles en una conversa que reflecteix la moral de la societat moderna. Fins on arribaries per protegir el teu fill? Una senzilla pregunta que trastocarà totes les consciències.

Comments are closed.