Off

Somriu!

by miolpe on 6, juliol, 2015

Si has decidit aprofitar l’estiu per explorar la teva vessant creativa a través de la fotografia, la Biblioteca pot ajudar-te en la teva tasca, prepara la càmera que comencem!

61uVZ1YD4bL._SX258_BO1,204,203,200_

Art Wolfe és un fotògraf de prestigi reconegut especialment pel seu treball de camp a la natura oberta i amb animals en llibertat. L’estructura d’aquest llibre està pensada per orientar aquells que s’inicien en el món de la fotografia des d’una perspectiva senzilla i pràctica, ajudant-lo a prendre les decisions necessàries en la construcció d’una bona imatge.

Aquesta obra de Henry Carroll és una magnífica manera d’introduir-te en el món de la fotografia sense atabalar-te amb tecnicismes. Aprèn els seus fonaments de manera relaxada i fluïda a través de diferents casos pràctics que t’ajudaran amb el teu aprenentatge siga quina siga la teva càmera.

Jesús León t’ajudarà a endinsar-te en l’art de la fotografia urbana, tan de moda darrerament. Segueix els seus consells per recórrer la teva ciutat càmera en alt i treu tot el profit a les vacances!

—-

Però si ja et mous en un altre nivell i vols aprendre a moure’t en la fotografia nocturna Mario Rubio és el fotògraf que necessites. No deixes passar l’oportunitat d’aprendre de la mà de qui és tot un referent en aquesta disciplina.

Amb la tècnica ja dominada ara cal aventurar-se en el món de l’edició

Aquesta guia a càrrec de Michael Freeman té tot el necessari per a iniciar-te en el món de l’edició i  a més et permet aprofundir encara una mica més,  principalment a través de Photoshop. L’obra de capçalera que necessites per traure tot el suc a una experiència fotogràfica completa.

Photoshop és l’eina per excel·lència per a l’edició de la fotografia digital i manuals per a aprendre a utilitzar aquesta eina hi ha per a tots els gustos i colors, només et caldrà adaptar-lo al teu nivell i a les teves expectatives. Ací et deixem el tast més nou.

Però també hi ha altres eines amb les que processar les teves fotografies, és el cas de la gratuïta Gimp. Si ets uns defensor del codi obert aquesta és la teva eina.

Comments are closed.