Off

Presenta adequadament

by miolpe on 13, juliol, 2015

Si vas a dedicar l’estiu a enllestir el teu Treball de Final de Grau, avui et proposem una sèrie de recursos que t’ajudaran en l’organització i presentació del mateix, perquè també és important saber transmetre correctament el seu contingut.

el arte de presentar-DEF

El blog d’El arte de presentar s’ha convertit és tot un referent en l’àmbit hispanoparlant en matèria de presentacions, i s’ho mereix. El seu equip de professionals et guiaran  passa a passa a través de consells i exemples pràctics per fer les teves presentacions molt més dinàmiques, eficients i atractives.

moduloheroe I també de la mà del l’equip d’EAP, aquesta original proposta t’ajudarà en l’elaboració de les teves presentacions amb sentit de l’humor i enginy. Lluita colze a colze amb aquest superheroi i contribueix per  acabar amb les presentacions més roïnes.

presentaciones-zen-garr-reynolds

Aquesta inspiradora obra de Garr Reynolds és l’altre referent per excel·lència. Amb una acurada edició, aquest llibre et canviarà per sempre la manera de treballar i de dissenyar les teves presentacions.

Però si bé el contingut i el disseny de la presentació és essencial a l’hora de fer una bona comunicació del nostre treball, no menys important és l’exposició oral del mateix. Aspecte que de vegades ens pot semblar que no cal preparar, que tenim eines suficients per eixir amb èxit de l’experiència. Errada de la que no serem conscients fins que no ens trobem mans a la feina, és a dir massa tard. Així que millor deixa’t aconsellar per experts i practica.

José María Acosta  i  José María Palomares, ens ajuden en aquesta tasca a través de les seves publicacions, de les que ja et vam parlar fa un temps,  on trobaràs el suport que necessites per enfrontar-te a un dels temors més comú: Parlar en públic.

 hablar_en_publico5.indd9788498751703DUMMIES_Hablar en público_bolsillo.indd

Comments are closed.