Off

El lladre del Guernica de David Cirici

by lmolinos on 5, octubre, 2015

El lladre del guernicaMoltes voltes la literatura tracta sobre les obres d’art, el procés creatiu i els artistes. La novel·la de què parlem hui parla de tot això i de molt més. Partix d’un fet real, la desaparició del mural de Joan Miró “el Segador” després de l’exposició universal de París de 1937. “El Segador” compartia espai en el pavelló de la República Espanyol amb “el Gernica” de Picasso.
Qui va fer desaparéixer i per què el quadre del pintor català? Realment el seu interés era per eixa obra o estava interessat en l’obra del pintor malagueny? Una galerista i una pintora actuals seguiran la pista de l’obra d’art perduda en un viatge que els durà al passat. Coneixeran com creaven i quina era la relació de Picasso i Miró. També reconstruïran el camí seguit pel “Segador” des del moment de la seua desaparició.
Però també les farà conéixer una vella història d’amor en la França dels anys trenta i a reflexionar sobre la seua relació i el seu passat. Una novel·la en què tot no és el que sembla.

Troba-la en la biblioteca

Recomanat per Àngels Belloch

Comments are closed.