Off

El mundo a tus pies

by miolpe on 26, octubre, 2015

008Aquesta són tres històries que en conten una de sola: la de tota una generació que no té cabuda en una Espanya colpejada per la mala gestió de la crisi econòmica. Joves que busquen el seu lloc a la vida, que no es resignen i lluiten per aconseguir el  futur que se’ls va prometre .

Nadar ha fet d’aquesta obra una delícia gràfica per la que es mouen un gruix de personatges tocats per la situació econòmica al país. L’atur, el treball precari i l’exili obligat formen ara part d’una societat que intenta sobreviure malgrat tots els obstacles. Plena de realisme i sensibilitat, amb un traç vibrant i uns diàlegs magnífics, cada vinyeta és una història en si mateixa que li atorga a tot el conjunt la  dimensió humana i propera fidel reflex de la societat contemporània que ens ha tocat viure.

No deixes de llegir tampoc el pròleg a càrrec d’Isaac Rosa que aconsegueix una radiografia gairebé perfecta de l’obra i de la generació a la que representa.

Troba-la a la biblioteca

Comments are closed.