Off

La música del silencio

by ravalna on 21, desembre, 2015

musica silencioLa música del silencio és una història de Patrick Rothfuss dins de l’univers de Crónica del asesino de reyes. El relat se centra en el personatge d’Auri, la misteriosa xiqueta que ensenya a Kvothe la Subrealitat, eixe espai sota la universitat que permet al protagonista accedir a espais restringits.

Auri viu a la Subrealitat i fa del seu manteniment i ordenació l’objectiu de la seua vida. En el relat acompanyem a Auri durant set dies en la seua vida quotidiana, visitant diferents zones de la Subrealitat, cadascuna amb la seua personalitat; així els objectes que conté cada zona també tenen la seua personalitat que ha d’estar en harmonia amb la resta d’objectes que els envolten i la zona on es troben. Tot un mal son per a l’esperit obsessiu-compulsiu d’Auri.

Al llibre trobareu moltes claus per a comprendre millor a Auri i el món creat per Rothfuss però, si el que espereu és acció o conèixer més de la història de Kvothe haureu d’esperar al tercer llibre de la saga.

Com ja vos he comentat és un llibre ple de lirisme on pots estar pàgines assistint a l’aventura de com Auri fa sabó o segueix les seues rutines diàries (fonamentals per a què el caos no trenque la realitat). I, malgrat això, la falta de diàlegs, de personatges o d’intriga és un llibre entretingut, només apte, això si, per a seguidors de Rothfuss enamorats de les coses menudes.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.