Totes les cançons parlen de tu

by miolpe on 18, gener, 2016

9788494235009Xavi Sarrià ens endinsa en la València dels anys 90 per portar-nos la història d’un grup d’amics que a través de la música canalitzen energia i sentiments en una etapa on crear i reafirmar-ne la identitat pròpia és una lluita diària. A través de la veu de l’Ivan coneixerem no només l’experiència, les frustracions, anhels i esperances pròpies si no també les de la seva colla, amics de la infantesa, amics del barri que els ha vist créixer. Un barri nascut de l’expansió de la ciutat cap a l’horta, a la que l’especulació i el desig de buscar una vida més pròspera aniquilen lentament. En eixe ambient de penúria i somnis trencats que marca el caràcter del barri conviuen, sota una atmosfera cada vegada més tensa, diferents tribus urbanes.

Les desavinences entre elles, irreparables, augmenten fins el punt d’haver de prendre algunes decisions. Els esdeveniments, no obstant, també portaran coses bones, com l’oasi de rialles i anècdotes d’altres temps que abrigalla la colla enmig de la violència creixent.

Una novel·la intensa farcida d’impagables referències musicals.

Troba-la a la Biblioteca

2 Responses to “Totes les cançons parlen de tu”

 • Marta escrigué:

  Hoy he terminado este libro que conocí por el post en el facebook de la biblioteca. ¡Me ha encantado!. Efectivamente es un reflejo de la vida de los jóvenes en un barrio periférico de la Valencia de los noventa. A mi me ha transportado a esa época y me ha traido muchísimos recuerdos de los paseos por el barrio con las amigas, las conversaciones, los sentimientos adolescentes por la familia, los amigos,la música. Gracias por la recomendación.

  • miolpe escrigué:

   ¡Qué bien saber que nuestras recomendaciones llegan al otro lado!
   Gracias por tu comentario