Off

El viejo y el mar

by miolpe on 1, febrer, 2016

Hemingway no necessita de cap presentació, potser ni tan sols d’introducció. Els traços que pinzellen la seva vida, el context d’on neixen les seves històries no deixa indiferent a ningú. Són lectures obligades, per la importància, per la rellevància, per la força, per la qualitat i la intensitat de les paraules.

En aquesta història, Santiago, un vell pescador cubà es fa a la mar amb la determinació d’acabar amb els 84 dies que porta sense pescar i eixa determinació és la força que l’ajudarà en una experiència de supervivència límit genialment il·lustrada per Marcel Schindler.

El viejo y el mar i  les vicissituds de la vida és barregen en una metàfora completa sobre l’esforç, la tenacitat, el treball, i la capacitat pròpia per redreçar-nos i sobreposar-nos als esdeveniments.

[vimeo]https://vimeo.com/39473645[/vimeo]

Comments are closed.