Off

Esto no es una historia de amor

by miolpe on 16, maig, 2016

51X70vnKOiL._SX325_BO1204203200__zpsrijb5uqfJosé A. Pérez, conegut pel seu treball com a guionista, humorista i director de televisió (Órbita Laika, Escépticos o Ciudad K), acaba de publicar la seva primera novel·la , “Esto no es una historia de amor” on ens posa en la pell del seu protagonista, Dani, un jove solitari de 35 anys instal·lat en una còmoda vida que li permet subsistir sense sobresalts. Amb un sentit de l’humor intel·ligent i fresc segell de la casa, assistirem al seu monòleg interior amb un somriure constant. Maldestre en les relacions humanes, aquesta manca es fa encara més evident quan es tracta de relacionar-se amb les dones, especialment amb aquelles amb qui li agradaria passar de la primera nit. Però tot i que s’esforça en mantenir aquesta feliç imatge de si mateix, el seu voltant comença a trontollar quan coneix a Eva, i a través d’ella començarà la relació més difícil: la que té amb si mateix i amb les decisions preses a la seva vida.

Sense dramatismes ni una acció trepidant, la història de Dani, immers en una comèdia romàntica com les que tant critica, és a més una història  generacional que parla de pors i expectatives, de relacions humanes amb amics, parelles, pares i mares. Una història que et commou i et fa reviscolar , però sobretot una història per a riure’s d’un mateix i parar-se a pensar en els següents pasos del camí.

Pots llegir ací el primer capítol i després, trobar-la a la Biblioteca

 

Comments are closed.