Off

Acte de violència

by miolpe on 13, juny, 2016

“És molt senzill, quedeu-vos tots a casa”

llibre-acte-de-violencia-de-manuel-de-pedroloActe de violència torna a la circulació gràcies a l’encert  i la dedicació a la que ens té acostumats Sembra Llibres. I torna en un moment on la seva proclama, la força d’un poble unit, la solidaritat que se’n desprén quan la causa és comuna i se n’aparten les diferències particulars, té més valor que mai.

Personatge rere personatge ens endinsarem en un una societat que ha dit prou, que silenciosament i amb els recursos al seu abast ha decidit alçar-se contra un poder que l’ofega i limita. Obeint només a una consigna que s’ha estés ràpidament,  socavaran els ciments d’un règim instaurat a colp d’injustes lleis.

Manuel de Pedrolo va escriure aquest llibre l’any 1961, però no aconseguiria veure la llum fins el 1975, una vegada sobrepassada la censura franquista que va sofrir gran part de la seva producció literària.

Un text potent i imprescindible que pots trobar a la Biblioteca

Comments are closed.