Off

La casa

by miolpe on 5, setembre, 2016

Lamina1Un any després de la seva mort, tres germans són els encarregats d’endreçar la casa que amb tant d’esforç va alçar el seu pare. Records, anècdotes i sentiments a flor de pell acompanyen la seva estada, ajudant-los a fer front a la tristesa i nostàlgia que encara els envaeix.

Amb la senzillesa i la sensibilitat a la que ens té acostumats, Roca vertebra sentiments com la pèrdua de la figura paterna, perfila els diferents rols paternofilials  i traça aquelles responsabilitats filials  adquirides en la infantesa i que, en ocasions, perduren amb el temps, teixint així una història que, per quotidiana, no la fa més fàcil de pair.

Endinsar-se en La casa és un plaer en tots els sentits, per la força i l’emotivitat amb que t’arrossega cada vinyeta, on no hi ha cap detall buit de significat i per l’equilibri i la destresa en transmetre quelcom tan important com és la pèrdua dels pares.

Troba-la a la biblioteca

Comments are closed.