Off

La caída de Madrid

by miolpe on 14, novembre, 2016

caida-madridL’entramat de la societat espanyola de la transició surt a la llum sota la brillant perspectiva de Chirbes. La caída de Madrid, reconstrueix minuciosament una societat fortament estamentada a través de tots els seus personatges: l’empresari afí al règim que s’ha enriquit durant tots els anys de dictadura, les noves generacions que s’enfronten a la construcció d’una nova Espanya, desafiant o reafermant l’arrelat esperit fascista, el gruix treballador, els sindicalistes, els intel·lectuals, la policia franquista… Tots ells aportaran la seva visió mentre Franco agonitza en una habitació de La Paz.

Narrada amb la senzillesa i profunditat de pròpies de Chirbes, aquesta novel·la desgrana una Espanya on la il·lusió i l’esperança es veuen encara assetjades per la impunitat i la por.

Troba-la a la Biblioteca

Comments are closed.