Off

Cenital

by ravalna on 21, novembre, 2016

id-17214-cenital

Cenital d’Emilio Bueso és un llibre que ja té vora quatre anys i continua sent molt actual, ja que planteja un futur pròxim col·lapsat per la fi del petroli, futur que la societat, voluntàriament cega a la realitat, no ha previst ni preparat. Només alguns varen fer el pas cap a la supervivència abans del col·lapse.

Aquest és el cas de Destral que, amb l’ajuda d’alguns seguidors, va crear una ecoaldea que permetera la supervivència i la defensa davant el moment que sabia anava a arribar.

La novel·la va barrejant els pamflets de Destral a la xarxa, la vida prèvia dels personatges i, bordejant la novel·la d’aventures, la vida diària de l’ecoaldea que haurà d’enfrontar problemes i enemics en un món postapocalíptic.

Els llibres de Bueso són reconeixibles pel seu estil, directe i dur, malgrat els canvis de temes, sense abandonar el que podríem anomenar el gènere.

Cenital és una novel·la fàcil de llegir però complicada de digerir; per si de cas, ací teniu alguns llibres per preparar-vos per a l’apocalipsi:

I pots trobar-los, igual que Cenital, a la Biblioteca.

Comments are closed.