Off

Pétronille

by miolpe on 13, març, 2017
“Crec que un dels objectius de la vida és estar una miqueta engatada, de nit, en ciutats boniques”

Amb la prosa àcida i directa característica de Nothomb, aquesta és una novel·la àgil, lleugera i divertida amb el xampany com a fil conductor. En el seu al·legat etílic, l’autora eleva l’acte de beure alcohol a un nivell enterament sensorial que ha de ser compartit amb un altre adepte tant o més fervorós que ella mateixa.  La jove Pétronille, sortosament trobada,  sembla estar feta a mida a les necessitats de l’autora. Embriaguesa a banda, aquesta nova descoberta li aportarà situacions que s’enfilen més enllà de l’estímul intel·lectual previst en un primer moment. L’or líquid regarà en abundància les passes d’ambdues, còmplices de vegades, extranyes unes altres. Arribar a conèixer i comprendre algú no obstant, és una tasca tan difícil com plena de risc que cal assumir.

Troba-la a la Biblioteca

Comments are closed.